O nama

Rješenje za sve

Vjenčanje je jedan od najljepših i najintimnijih trenutaka u životu. Iako je želja svake mladenke osmisliti vjenčanje koje se pamti, ne postoji jedinstven recept kako ga organizirati. Uštedite svoje vrijeme i poštedite se nepotrebnog stresa, obratite nam se s povjerenjem – naš tim stručnjaka isplanirati će sve do savršenstva, a da pri tom zadržite svoju osobnost i snove.

Brigu prepustite nama

Naša agencija stoji Vam na raspolaganju kako bi Vaš dan iz snova protekao bez stresa – vodimo računa da sve funkcionira savršeno od idejnog rješenja do same izvedbe. Nudimo kompletnu uslugu planiranja, organizacije i stručnog vođenja vjenčanja. Savjetujemo Vas kako bi savršeno uskladili želje sa ponudom i definiranim budžetom. Mi preuzimamo brigu o svim detaljima!

Od same ideje, odabira savršenog prostora, koncepta dizajna i dekoracije, odabira cateringa, dizajna pozivnica, aranžiranja cvijeća i odabira glazbe do finalne organizacije same svečanosti vjenčanja – razrađeno do najsitnijih detalja! Veliki izbor vlastitog inventara – stolnjaci, šankovi, garniture, lampice, svijećnjaci, lusteri – omogućiti će savršen odabir te pravovremenu izvedbu bez skrivenih troškova raznih dobavljača.

Dekoracije i uspomene

Sve dekoracije i cvjetni aranžmani koje osmislimo su unikatne i prepoznatljive po natprosječno kvalitetnom i nadahnjujućem ručnom radu. Vrhunska foto i video oprema omogućava nam da zabilježimo svaki trenutak Vašeg najvažnijeg dana. Naravno, tu je i naša rasvjeta sa efektima koja će vjenčanje učiniti nezaboravnim.

Frizure i make-up

Naš profesionalni tim stilista, frizera i make-up stručnjaka pruža Vam uslugu kreiranja svadbenog stylinga, prema Vašim željama – profesionalni make-up i frizura za vjenčanje. Osigurajte sebi, svojoj kumi, majci i prijateljicama uljepšavanje na najvažniji dan u životu!

Svadbena torta

Sastavni dio ceremonije vjenčanja, a simbolizira mnogo više od samog ukusnog deserta. Kada odabirete svadbenu tortu morate biti sigurni da odgovara vašem stilu i temi vjenčanja. Naš tim za Vas će dizajnirati i izraditi savršenu tortu i kolače o kojima će se još dugo pričati.

Kreativna rješenja

Pozivnice su prvi kontakt s uzvanicima i stvaraju prvi dojam, a zahvalnice ostaju kao uspomena. Maštoviti pokloni će razveseliti Vaše goste, a dizajnerski osmišljeni jelovnici, privjesnice, popis gostiju, etikete za vina, kartice s imenima uzvanika, maštovite kartice s nazivima hrane za švedske stolove i unikatne knjige dojmova doprinijet će savršenstvu Vašeg najvažnijeg dana i svakom će uzvaniku dati osjećaj važnosti.

Smještaj i prijevoz

Po potrebi, organizirat ćemo smještaj za uzvanike sukladno Vašim željama i financijskim mogućnostima te prijevoz uzvanika i mladenaca na bilo koju lokaciju.

Mali gosti

Mali gosti

Za najmlađe smo osigurali dodatni program: animatori, dizajn i te poseban program dječjeg stola. Animatori za djecu unaprijed prema uzrastu i broju djece pripremaju zanimljiv program i donose sve potrebne rekvizite za igru.

Vatromet i efekti

U našu bogatu ponudu uključili smo i svadbene vatromete. Riječ je o prigodnim pirotehničkim predstavama namijenjenim vjenčanjima koje se mogu izvoditi u obliku vatrometa, scenske pirotehnike ili specijalnih efekata. Omogućili smo i postavljanje efekata koji nisu pirotehnički, poput balona ili konfeta te bambus baklji.

Financijsko planiranje

Temelj svakog vjenčanja je financijski plan, stoga Vam odmah na početku savjetujemo da odredite koliko ste spremni potrošiti i tko će snositi troškove. Planirajte vjenčanje u skladu s Vašim predviđenim sredstvima, to će Vam omogućiti potpuni nadzor. Štedimo Vam vrijeme i novac jer predlažemo samo odabrane partnere i suradnike koji mogu pratiti visoke profesionalne standarde i uklopiti se u željeni koncept vašeg vjenčanja. Omogućiti ćemo da vaš posebni dan bude baš kao iz snova.